Spara 50% vid första året på webbhotell!
Värd för över
5
tusen
domäner
Över
10
års
erfarenhet
Vi har haft
100%
drifttid
senaste 6 månaderna
Inom
30
minuter
genomsnittlig svarstid
Över
4
tusen
nöjda kunder

Webbhotell drivet av innovation,
Stöttat av kundtjänst.

Ge dig ut på en webbhotellresa som kombinerar banbrytande teknik med orubbligt kundstöd. Vi fokuserar på att leverera lösningar som inte bara möter utan överträffar dina förväntningar. Vår hängivenhet till innovation säkerställer att din webbplats fungerar sömlöst, medan vårt kundtjänstteam står redo att hjälpa dig vid varje steg.

Vårt engagemang för kvalitet och pålitlighet återspeglas i varje del av våra tjänster. Vi arbetar kontinuerligt med att höja standarden på våra webbhotellslösningar, vilket garanterar att din närvaro på nätet blir både kraftfull och effektiv. Vårt team finns här för att vägleda och stödja dig, för att säkerställa en smidig och framgångsrik digital erfarenhet.

Tillsammans, låt oss bygga något extraordinärt.
HostUp logotyp i stor version

Vårt företags tidslinje

Kärnvärden

01

Exceptionellt supportteam

Dedikerade till excellens, vårt supportteam är alltid redo att hjälpa till, kombinerar vänlighet med expertis för att förbättra din hostingupplevelse.

02

Pålitlighet och drifttid

Vi prioriterar pålitlighet. Vårt åtagande är att hålla din webbplats igång smidigt, vilket säkerställer hög drifttid och konsekvent prestanda.

03

Banbrytande teknik

Alltid i framkanten, vi antar kontinuerligt de senaste tekniska framstegen för att ge dig överlägsna hostingupplevelser.

04

Säkerhet och förtroende

Säkerhet är av yttersta vikt. Vi implementerar robusta åtgärder för att skydda dina data och tjänar våra kunders förtroende genom vårt outtröttliga engagemang för deras säkerhet.

05

Innovation och tillväxt

Innovation driver oss. Vi söker ständigt nya sätt att förbättra våra tjänster och stödja din tillväxt i det ständigt föränderliga digitala landskapet.

06

Kundcentrerad strategi

Dina behov är i centrum för våra tjänster. Vi lyssnar, anpassar och levererar lösningar skräddarsydda för dina unika webbhotell behov.

en världsglob med en destinationsskylt riktad mot Sverige

Datacenter du kan lita på

Alla våra servrar är placerade i Stockholm, Sverige (Oracle).

OCI är känt för sitt miljövänliga, högpresterande tillvägagångssätt, med tonvikt på hållbarhet. Genom att använda förnybara energikällor erbjuder det en högdensitetsdator-miljö som är både effektiv och miljömedveten. Med kontinuerliga uppdateringar garanterar vi det senaste inom serverteknik, vilket säkerställer topprestanda och stabil tillförlitlighet.

Hängiven till Miljövänliga Praktiker

Vårt datacenter, drivet av grön energi, speglar vårt djupa engagemang för hållbarhet och säkerställer ekoeffektiva operationer utan att kompromissa med prestandan.

Grönväxt 100%
Drivet av förnybara energikällor
Förnyelsebar 80%
av Gen2:s energianvändning var förnybar år 2022
Återvinningssymbol Vi återvann och återanvände 99.97%
av uttjänt hårdvara

Certifierade Servrar

Datacentret vi använder är fullständigt certifierade, i linje med de högsta branschstandarderna. De säkerställer GDPR-efterlevnad, ISO-certifieringar och mer, vilket erbjuder en säker och pålitlig grund för våra hostingtjänster.

Lär dig mer om vårt datacenter
4st certifikatmärken. ISO 27001, ISO 9001, SOC 2 och EU GDPR.

På HostUp är vårt uppdragsuttalande att höja din online närvaro. Vi tillhandahåller förstklassiga webbhotelllösningar i Sverige, som erbjuder tillförlitlighet, säkerhet och personlig support.

David Berndtsson

HostUp, VD

Senaste från vår blogg

05 Maj, 2023

Hur Hostup AB arbetar med abusehantering

Som en ledande leverantör av webbhotelltjänster och domänregistrering, tar Hostup AB på allvar vårt ansvar för att skydda integriteten och säkerheten för våra kunder och Internet i stort. Vi inser att i en tid där digitala hot utvecklas..

Läs mer om vår Abuse-policy
21 Januari, 2024

En insider-tur av vår Site Builder

SHemsidor kan idag byggas på två huvudsakliga sätt. Den första metoden är den mer traditionella, där man kodar direkt i textform utan att direkt se det slutliga resultatet – en process som kan vara både tidskrävande och tekniskt utmanande.

Läs mer om vår Sitebuilder
25 Januari, 2024

WordPress säkerhet hos HostUp

Visste du att över 90% av alla hackade CMS-baserade webbplatser under 2018 var WordPress-sidor? Denna överraskande statistik från en rapport av Sucuri understryker den kritiska vikten av WordPress-säkerhet.

Läs mer om vår WordPress säkerhet
försäljningsrepresentant som ler medan hen bär hörlurar

Försäljning

Låt oss prata om hur vi kan arbeta tillsammans. Kontakta försäljningen
bärbar dator med kod på skärmen

Support

Vårt supportteam är redo att assistera dig. Supportcenter