Ställ in omvänd DNS / PTR

Du har möjlighet att ställa in omvänd DNS (PTR) för både IPv4 och IPv6 på din VPS hos oss. Denna guide visar hur du gör.

Steg 1: Logga in på kundportalen

• Besök vår kundportal och logga in med dina inloggningsuppgifter.

Steg 2: Navigera till översikten för Virtuell server

Steg 3: Välj vilken VPS du vill hantera

• Välj den VPS du vill komma åt kontrollpanelen för genom att trycka på kugghjulet markerat i bilden nedan:

Steg 4: Hantera PTR

• Tryck på ”Omvänd DNS (PTR)” inne i kontrollpanelen till vänster sida.
  • På denna sida kan du ställa in inställningarna. Ange det domännamn du vill att IP ska ha enligt fälten nedan.