Uppdatera eller lägg till betalkort

Om du vill uppdatera eller lägga till ett nytt bank kort / kredit kort så att betalningar för dina fakturor sker automatiskt kl 20:00 på förfallodagen är denna guide för dig

1. Logga in till Kundzon

2. Hantera Betalkort

• På denna sida kan du lägga till ett nytt kredit kort eller bank kort genom att trycka på den gröna knappen ”Lägg till nytt kreditkort”. Du kan skriva in dina kortuppgifter där och verifiera dig med BankID.
  • Du kan också antingen uppdatera ditt nuvarande kort eller ta bort det från vårt system genom att trycka på menyn enligt bilden nedan.