Spara 50% vid första året på webbhotell!

WordPress Site Health varnar om FTP och git

WordPress Site Health i din wp-admin dashboard kan visa varningar gällande FTP och git, men dessa är inte något du behöver bekymra dig över. Vår kontrollpanel tar hand om WordPress-uppdateringar åt dig automatiskt, och detta sker två gånger i veckan. Eftersom dessa uppdateringar sker i bakgrunden och WordPress Site Health inte har möjlighet att se denna process, visas dessa varningar.

Likaså, vi använder git för att skapa säkerhetskopior av din webbplats, vilket också kan ge upphov till varningar i WordPress Site Health. Återigen, dessa varningar indikerar inte några faktiska problem, utan beror på att processen sker i bakgrunden och WordPress Site Health inte kan se det.

Så länge din webbplats fungerar som den ska, och vi inte kontaktar dig om några specifika problem, kan du känna dig trygg att ignorera dessa varningar. De är inte tecken på några underliggande problem, utan mer en biprodukt av det sätt vi hanterar uppdateringar och säkerhetskopior för att hålla din webbplats säker och uppdaterad.

Var den här artikeln hjälpsam?

Tack för din feedback!