Återställ lösenordet

Behöver du återställa lösenordet på din VPS till default? Oavsett om du har en Linux eller Windows VPS kan du göra detta enkelt i kontrollpanelen.

Steg 1: Logga in på kundportalen

• Besök vår kundportal och logga in med dina inloggningsuppgifter.

Steg 2: Navigera till översikten för Virtuell server

Steg 3: Välj vilken VPS du vill hantera

• Välj den VPS du vill komma åt kontrollpanelen för genom att trycka på kugghjulet markerat i bilden nedan:

Steg 4: Återställ lösenordet

• På denna sida har du möjlighet att både se lösenordet och även återställa det för din VPS i fall du har ändrat det.
  • Du kan enkelt återställa lösenordet genom att trycka på nyckel ikonen som bilden nedan visar.
  • Din server kommer att startas om snabbt för att återställa lösenordet.
  • Tryck på ”Ögon ikonen” för att synliggöra lösenordet eller på kopiera ikonen för att kopiera lösenordet till clipboard.