Konfigurera e-post i ditt mailprogram

Vår smarta wizard setup för e-post hjälper dig att konfigurera Outlook, Mail eller Thunderbird genom att ge dig anpassade skärmdumpar för just hur din konfiguration ska se ut.

Behöver du konfigurera e-postkonto som du har fått från din kontrollpanel i ett mailprogram? Om ja så är denna guide för dig.

Vi rekommenderar att du kontrollerar så att du har rätt lösenord innan du försöker att lägga till e-postkontot. Det kan du göra genom att logga in till webmail.

Formulär för att konfigurera e-posten:

Jag vill lägga till e-posten:

i detta mailprogram:

Outlook Icon Outlook
Mail Icon Mail on MacOS
Thunderbird Icon Thunderbird